RENAULT SYMBIOZ: ΕΝΑ COMPACT ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ SUV, ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ RENAULT ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C

DACIA SANDRIDER: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ DAKAR!
January 30, 2024
ALPINE MOTORSPORTS: ΔΙΠΛΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ FORMULA 1 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURANCE
February 12, 2024
  • Symbioz: Η Renault αποκαλύπτει το όνομα του νέου της compact οικογενειακού SUV, κατηγορίας C
  • Με όνομα που αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault, το Symbioz συνδυάζει την οδηγική ευχαρίστηση με τους εσωτερικούς χώρους και την οικονομία, χάρη στον full hybrid E-Tech 145 κινητήρα του

Το όνομα Symbioz προέρχεται από την ελληνική ‘συμβίωση’, μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA της Renault, όπως δηλώνει εξάλλου και το σλόγκαν της εταιρείας “αυτοκίνητα για να ζείς/cars for living”.

Πρόκειται για μία λέξη που συναντά κανείς σε πολλές γλώσσες: ‘symbiosis’ στα Αγγλικά, ‘simbiose’ στα Ισπανικά και ‘simbiosi’ στα Ιταλικά, καθιστώντας το όνομα Symbioz εύκολα αντιληπτό στο ευρύ κοινό.

“Για το νέο compact οικογενειακό μας, θέλαμε ένα όνομα με ανθρώπινη σημασία, που να εκφράζει τους στενούς δεσμούς μεταξύ μιας οικογένειας και του αυτοκινήτου της. Το όνομα Symbioz απεικονίζει τέλεια τη ζωή με το αυτοκίνητό μας, ένα μέρος όπου οι επιβάτες γίνονται ένα με το όχημά τους, αλλά και το περιβάλλον.”

Sylvia Dos Santos, επικεφαλής στρατηγικής ονομάτων, Renault Marketing Division

Renault Symbioz

Το Renault Symbioz και το DNA των “cars for living”

Το Symbioz ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Αυτό το νέο SUV είναι το πιο compact υβριδικό μοντέλο της Renault που ανήκει στην κατηγορία C, με μήκος μόλις 4,41μ..

Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει γενναιόδωρους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Το μοντέλο προσφέρει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Renault στον τομέα της τεχνολογίας, όπως:

  • τη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή νέας γενιάς «Solarbay», που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς τη χρήση κουρτίνας,
  • το full hybrid κινητήριο σύνολο E-Tech των 145hp, σε ένα όχημα με μειωμένο βάρος (κάτω από 1.500κιλά), για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση και χαμηλότερη κατανάλωση.

Renault Symbioz

Η Renault συνεχίζει την επιθετική της πολιτική στην κατηγορία C

Η Renault συνδέεται με τους πελάτες της και επιθυμεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες ή για εταιρικούς χρήστες. Με αυτό το σκεπτικό, η μάρκα έχει παρουσιάσει στο ευρωπαϊκό segment C, μία σειρά από μοντέλα, σε ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές εκδόσεις, που συμπληρώνει το ένα το άλλο:

  • E-Tech full hybrid:
    • Symbioz, compact οικογενειακό SUV – με μήκος 4,41μ.
    • Austral, premium, high-tech SUV – με μήκος 4,51μ.
    • Arkana, coupé SUV με δυναμικό design – με μήκος 4,56μ.
  • E-Tech electric:
    • Mégane, high-tech και compact – με μήκος 4,20μ.
    • Scénic, το νέο οικογενειακό ηλεκτρικό σημείο αναφοράς – με μήκος 4,47μ.
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close